Fenerbahçe'den yeni hoca müjdesi ! Mourinho'dan sonra...

     Trendyol Süper Lig'de Galatasaray ile şampiyonluk yarışında geride kalan Fenerbahçe'de gözler yeni dönemde gelecek teknik direktör adaylarında. Fenerbahçe'nin gelecek dönem başkan adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım'ın görüştüğünü açıkladığı Jose Mourinho 'nun ardından gündeme bir teknik direktör daha geldi. İşte detaylar...





    Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk yarışında geride kalan sarı-lacivertli ekip pazar akşamı oynanacak derbi öncesinde transferde sıcak saatler yaşıyor. Taraftarın beklentilerini karşılayamayan İsmail Kartal'ın sezon bitiminde istifa etmesi bekleniyor. Yeni dönem başkan adaylarından Aziz Yıldırım'ın teknik direktör mevki için açıkladığı Jose Mourinho 'dan sonra mevcut yönetim de yeni hoca çalışmalarına başladı. 



    Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco'nun , Pioli'nin temsilcisiyle bir görüşme gerçekleştirdiği ve İtalyan teknik adamın şartlarını sorduğu öğrenildi.


    Stefano Pioli'nin yönettiği AC Milan , bu sezon İtalya Serie A'yı ikinci sırada tamamlamayı garantiledi. Şampiyon Inter'in gerisinde kalan İtalyan devi , UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Finali'nde ise başka bir Serie A takımı olan AS Roma'ya elendi. Pioli , AC Milan'ı 2021-2022 sezonunda şampiyonluğa taşımıştı . Tecrübeli teknik adamın AC Milan ile olan sözleşmesi 2025 yılında sona eriyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad

Below Post Ad