Arda Güler, Premier Lig'e! Real Madrid'den sürpriz karar

 Real Madrid, Girona maçında penaltı kazandıran ve İspanyol medyasından övgü alan Arda Güler'in Avrupa'da daha fazla üst düzey maça çıkmasını istiyor. Bu nedenle, kulüp yönetimi yıldız futbolcu için bir strateji geliştirdi. İşte detaylar...



Yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den Real Madrid kadrosuna kattığı Arda Güler, Carlo Ancelotti yönetiminde süre aldıkça öz güvenini artırıyor ve performansını geliştirmeye devam ediyor. A Milli Takım'ın yıldızı, son olarak 4-0 kazanılan Girona maçında oyuna sonradan girdiğinde sergilediği performansla yine beğeni toplamıştı.


BERNABEU'ya ilk kez çıktı ve penaltı aldı.


    Temmuz ayında Real Madrid için bir sözleşme imzalayan Arda Güler, 7 ay sonra Santiago Bernabeu'da taraftarın yerine geçti. La Liga'nın 24. haftasında cumartesi günü Girona ile oynanan maçta 77. dakikada oyuna giren genç futbolcu, maçın 89. dakikasında takıma penaltı kazandırmayı başardı. Girona yarı alanında topu kontrol eden Arda, sol çaprazdan ceza sahasına girdikten sonra Couto tarafından yerde kalınca hakem Munuera beyaz noktayı verdi. Bu pozisyonun ardından yıldız oyuncu takım arkadaşlarından tebrik aldı ve tribünler de onu alkışladı.



CAMAVINGA ÖFKELENDİRDİ


    Arda Güler, penaltının ardından sahada ilginç anlar yaşadı. Real Madrid'in Fransız orta saha oyuncusu Camavinga, Arda'yı tebrik etmek için onun yanına geldi. Milli futbolcuya arkadan sarılan Camavinga, Arda'nın kulağını yalayarak tuhaf bir hareket yaptı. Bu hareketten rahatsız olan 18 yaşındaki futbolcu çok öfkelendi ve Camavinga'dan kurtuldu. O anlar sosyal medya platformlarında yayıldı.


Sürpriz bir haber!


    İspanya basınında Arda Güler ile ilgili yeni bir iddia ortaya çıktı. Real Madrid'i yakından takip eden Planeta Realmadrid sitesine göre Los Blancos, Arda Güler'in gelişimini hızlandırmak için sezon sonunda ünlü bir kulübe kiralamak istiyor. Milli futbolcunun fiziksel gelişimini hızlandırmak birincil hedef olacak.


"ÇIĞIR AÇACAK BİR YETENEK"


    Haberde Arda Güler ile ilgili olarak, "Genç Türk oyuncu Arda Güler, sadece Real Madrid için değil, genel olarak futbol için en umut verici genç oyunculardan biri" denildi. Zira oyuncu, birkaç dakika oynamasına rağmen gelişimine büyük sabır gösteren takımda son derece yüksek bir performans sergiledi. 18 yaşındaki futbolcu, gelişime adarsa harika bir oyuncu olma kapasitesine sahip ve gelecekte Real Madrid'in önemli oyuncularından biri olmak istiyor.


Premier Lig ya da Leverkusen


    Bununla birlikte, yönetim kurulu, genç oyuncuyu daha fazla süre çalıştırabileceği bir takıma kiralamak istiyor. Şu anda iki öneri masada. Premier Lig'den Tottenham, oyuncuyla yazın kiralık sözleşme imzalamak istiyor. Diğeri ise Bundesliga'nın en iyi takımı Bayer Leverkusen. Xabi Alonso, Leverkusen'in başında kalırsa en iyisidir. Ancak Tottenham'ın teklifi de dikkate alınıyor."

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad

Below Post Ad