Sezon başında geldi , devre arasında gidiyor. Hull City Fenerbahçe'den Ryan Kent transferinde son aşamada

     Trendyol Süper Lig'de 2023 yılını zirvede tamamlayan Fenerbahçe ara transfer döneminde elini güçlendirmek istiyor. Fenerbahçe yapacağı yeni transferler için takımdaki kontenjan sorununu çözmek istiyor.



    Kent Gözden Çıkarıldı

    Fenerbahçe teknik ekibinin kadroda yer açmak için gözden çıkardığı ilk isim bu sezon beklenen performansı gösteremeyen ve az forma şansı bulan Ryan Kent oldu. İsmail Kartal'ın da takımdan ayrılmasına izin verdiği Ryan Kent kendine klüp aramalarına başlamıştı.



    Hull City Talip

    Hull City , sezon başında transfer olan oyuncu için Fenerbahçe'nin kapısını çaldı. Acun Ilıcalı ile Fenerbahçe yönetiminin güçlü transfer ilişkileri bu transferin gerçekleşmesine yardımcı olacak. 



    Fenerbahçe Acele Etmiyor

    Fenerbahçe Kent transferi konusunda acele etmiyor. Henüz tamamladığı bir transferi olmayan Fenerbahçe bonservis bedeli ödemeden aldığı Ryan Kent için Hull City ile bonservis için görüşmelerine devam ediyor. 



    Bonservis Ödemek İstemiyor

    Hull City oyuncu için herhangi bir bonservis bedeli ödemek istemiyor. Oyuncunun Fenerbahçe'ye bonservis bedeli ödenmeden gelmesi ve performansındaki düşüşten dolayı bonservis bedeli ödemek istemiyor , Fenerbahçe ise oyuncudan alacağı bonservis ile ara transfer dönemi için elini rahatlatmak istiyor. 

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad

Below Post Ad