Fenerbahçe'de ayrılık ! Fatih Terim'in Panathinaikos'u açıkladı

     Fatih Terim'in yeni göreve başladığı Panathinaikos , Fenerbahçe'de forma giyen Samet Akaydın'ı kadrosuna kattı. İşte detaylar...



    Yunan Süper Ligi ekibi Panathinaikos , Fenerbahçe'nin milli stoperi Samet Akaydın'ı kadrosuna kattı. Yunan klübü oyuncuyu sezon sonuna kadar Fenerbahçe'den kiraladığını resmen duyurdu.


    Transferde Terim Büyük Rol Oynadı

    Havalimanında açıklama yapan Samet Akaydın , "Buraya gelmemde Fatih Terim rol oynadı. Panathinaikos bana teklifte bulunduğunda kabul etmekte tereddüt bile etmedim. Takımın hedefinin şampiyonluk olması önemli , gelmek istememin  sebeplerinden biri de buydu. Burada eski takım arkadaşım Arao var . Onunla Konuştum , bana bazı şeyler söyledi  Takımın maçlarını izledim ve çok iyi olan taraftarımızı gördüm. Sahayı görmek ve Panathinaikos'ta oynamak için sabırsızlanıyorum." ifadelerini kullandı.


    Samet Akaydın Kimdir ?

    Samet Akaydın , 13 Mart 1994'te Trabzon'da dünyaya geldi, Türk Milli Takım futbolcusudur. Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe forması giymiştir. Futbola Trabzonspor altyapısında başlayan Akaydın , 2013 yılında Arsinspor ile profesyonel futbol hayatına ilk adımı atmıştır. Daha sonrasında ; Sancaktepe , Şanlııurfaspor ve son olarak da Keçiörengücü forması giyen futbolcu , 2021 başında Adana Demirspor klübüne transfer olmuştur. 2022-2023 yılı kış transfer sezonunda ise Jorge Jesus'un yönettiği Fenerbahçe'ye 3.7 milyon avroluk bir bedelle transfer olmuştur. Adana Demirspor kulübü bu transfer ücretiyle kulübün tek seferde en yüksek bonservis getiren transferini getirerek rekor kırmıştır.


Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad

Below Post Ad