Fenerbahçe Milli Yıldızın Peşinde , Görüşmeler Son Aşamada

     Fenerbahçe ara transfer dönemi için çalışmalara başladı . Defans oyuncularının sakatlıkları sonrasında takımdaki düşüş taraftara panik yaşattı . Yönetim bu düşüş sonrasında transfer çalışmalarına hız kattı. İsmail KARTAL' ın stoper için yerli oyuncu istediği söyleniyor , bunu da göz önünde bulunduran yönetim çalışmalarını milli oyuncu için hızlandırdı.



Tecrübeli Milli Defans Oyuncusu İçin Yönetim Devrede

    Yönetim , Kartal'ın istediği tarzda bir oyuncu olan Çağlar Söyüncü için görüşmelere başladı. Takımı ile anlaşılmaya çok yakın olduğu söyleniyor. Çağlar'ın da bu teklife sıcak bakması durumunda yönetim tüm sorunları halledip kısa süre içerisinde bu transferi gerçekleştirmek istiyor. 




Menemen Belediyespor altyapısında futbola başlayan Çağlar Söyüncü daha sonra Bucaspor altyapısı, Aliağa FK altyapısı, Altınordu, Freiburg ve Leicester City formaları giydi. Milli futbolcu, sezon başında bonservis bedeli olmadan Atletico Madrid'e imza attı.
Çağlar Söyüncü'nün Atletico Madrid ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. 27 yaşındaki savunmacının güncel piyasa değeri 15 milyon euro. A Milli Futbol Takımı'nda 55 maça çıkan Çağlar Söyüncü, 2 gol sevinci yaşadı.

Fenerbahçe'nin Atletico Madrid ile görüşmelerde bulunduğu ve kiralamak için büyük aşama kaydettiği aktarıldı. 27 yaşındaki savunmacı bu sezon La Liga devinde 5 maça çıktı. Çağlar Söyüncü bu müsabakalarda toplam 74 dakika sahada kaldı.
Tags

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad

Below Post Ad