Fatih Terim'in Yeni Takımı !

     A Milli Takım ve Galatasaray'ın eski teknik direktörü Fatih Terim , Avrupa klübünden teklif aldı. Tecrübeli hocanın tekliflere nasıl bir cevap vereceği merakla bekleniyordu. İşte detaylar...



    İmparator Geri Dönüyor

    Ocak 2022' den bu yana sahalardan uzak kalan tecrübeli teknik direktör Fatih Terim tekrardan dönmeye hazırlanıyor. Tecrübeli teknik hocanın , Avrupa kulübü ile sözleşme imzalayacağı gündeme geldi.



    Yunanistan Yolcusu

    Tecrübeli teknik adamın Yunan ekibi Panathinaikos 'u çalıştıracağı gündeme geldi. Fatih Terim'in yarın Yunanistan'a gidip imza atacağı da bilgiler arasında.

    1,5 YILLIK İMZA 

    Yunanistan Süper Ligi'nde şampiyonluk yarışı veren Panathinaikos, Fatih Terim ile 1,5 yıllığına anlaşma sağladı. Yarın sabah saatlerinde Yunanistan'a gidecek olan Terim'in gün içinde resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

    YENİDEN BULUŞUYORLAR! 




    

    Fatih Terim, Panathinaikos'a imza attığında Ergin Ataman ile yeniden bir araya gelecek. Panathinaikos'un basketbol takımının koçu Ataman, daha önce Galatasaray basketbol takımını yönetirken Terim de sarı-kırmızılı takımın başında yer alıyordu. Şimdi ikili, Yunanistan'da yeniden buluşuyor.

    

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad

Below Post Ad