Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay Dönemi Sona Erdi , İşte Resmi Açıklama

     Beşiktaş'ta bir önceki yönetim tarafından göreve getirilen Rıza Çalmbay siyah-beyaz'lı ekibin başında sadece 43 gün görev alabildi.







    Süper Lig'in 17. haftasında sahasında Alanyaspor ' u kendi sahasında ağırladığı maçta 3-1 mağlup olan siyah-beyazlılarda yönetim teknik direktör Rıza Çalımbay ile yolları ayırdı.





    Beşiktaş Ayrılığı Gece Açıkladı


    Beşiktaş ayrılığı şu ifadeler ile açıkladı: Yönetim Kurulumuz , Corendon Alanyaspor karşılaşmasından sonra gerçekleştirdiği toplantı neticesinde teknik direktörümüz Sayın Rıza Çalımbay ile yolların ayrılmasına karar verilmiştir. Söz konusu karar , değerli hocamızla yapılan sözleşmede varılmış mutabakat çerçevesinde 27 Aralık 2023 tarihine kadar daha fazla yıpranmaması adına alınmıştır. Efsane kaptanımız ve futbolcumuz Sayın Rıza Çalımbay'a tüm emekleri için teşekkür ederiz.

    Çalımbay'ın Karnesi

    Rıza Çalımbay, 10 Kasım 2023'te başladığı Beşiktaş teknik direktörlüğü görevinde 7 maça çıktı , 5 Süper Lig maçında 2 galibiyet 2 mağlubiyet , 2 Avrupa maçında 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet aldı. Toplam 7 maçta 3 galibiyet , 1 beraberlik ile 3 mağlubiyet aldı.




Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Top Post Ad

Below Post Ad